Här anmäler du vilka delsträckor du vill vandra. Vi behöver ditt namn och e-postadress samt uppgifter till de som eventuellt vandrar i ditt sällskap. Ett mål med projektet Vandra fjällnära är att vi tillsammans fram till hösten ska ha vandrat genom hela Jämtlands fjällnära skog tillsammans.

Du kan anmäla dig till en eller flera sträckor och det går även bra att anmäla dig flera gånger under sommaren om du vill vandra mera. Sträckorna kan inte bli ”fullbokade”, utan är öppna för hur många vandrare som helst under perioden 1 juli till 10 oktober.

För att underlätta ditt val av delsträcka har vi bedömt sträckornas svårighetsgrad enligt:

  • Svår: svår orientering, betydande delar av området mellan start- och målpunkt har inga markerade leder eller stigar.
  • Medel: medelsvår orientering, mestadels finns markerade leder eller stigar att följa.
  • Lätt: enkel orientering, markerade leder finns att följa.

När du har anmält dig kommer du att få ett bekräftelsemail av oss. Vi samlar in mailadresser för att kunna återkomma med frågor om bilder / film som tagits eller lagts ut på sociala medier från vandringen. Du har också möjlighet att ange om du vill bli intervjuad och / eller filmad av Miljöjägarna. Samt om du vill låna ut dina bilder till Miljöjägarnas film. Vi vill också ha möjlighet att skicka dig en sammanfattning av projektet efter sommaren.

Naturskyddsföreningen Jämtland-Härjedalen hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen. Läs mer på vår hemsida